bg en 

Сектори

Летища

Терминалите на летищата имат огромно количество замърсен въздух прииждащ от интензивното движение на самолети отвън както и големия човекопоток вътре. CFS предлага продукти, които могат да контролират прахови частици и молекулни замърсители, присъстващи във всички центрове на летището.

При хиляди хора, които преминават през летищата всеки ден, поддържането на качеството на въздуха е от първостепенно значение. Нашата селекция от решения за филтриране на въздуха - джобни филтри, филтърни касети, компактни филтри, филтри с активен въглен и дори HEPA филтри - са предназначени да посрещнат това предизвикателство.

Джобните филтри и касетите са ефикасни при отстраняването на различни частици от въздуха, като гарантират чист въздух за пътниците и персонала.

Компактните ни филтри предлагат високо ниво на филтриране при малки размери. Те са идеални за използване в ограничени откъм пространство летищни среди, като същевременно не правят компромис с ефективността на филтриране.

Филтрите с активен въглен отстстраняват VOC’s и са важен фактор за качеството на вътрешния въздух в помещенията.

А за областите, изискващи абсолютно най-високо ниво на чистота на въздуха, като например летищни медицински заведения или помещения с чувствително оборудване, предлагаме HEPA филтри. Тези филтри са способни да премахнат 99,97% от частиците, осигурявайки свръхчист въздух.