bg en 

Сектори

ОФИСИ,ПОМЕЩЕНИЯ НА ЗАКРИТО,МОЛОВЕ

Правилния тип филтрация значи комфорт за хората, които прекарват часове наред на закрито. Въздухът в затворени помещения съдържа различни биологични отпадъци, които много често са причината за различни болести и алергии.

Поддържането на отлично качество на въздуха в обществените пространства, търговските сгради и офисите е въпрос не само на комфорт, но и на здраве и производителност. Нашата гама от продукти за филтриране - включително панелни филтри, джобни филтри и компактни филтри - е предназначена да ви помогне да постигнете точно това.

Панелните филтри са първата линия на защита във вашата ОВК система. Тези филтри ефективно отстраняват по-големите частици от въздуха, като предпазват оборудването и подобряват работата на следващите филтри. Като поддържат чист въздух, панелните филтри допринасят за по-здравословна среда в помещенията.

Джобните филтри предлагат висок капацитет на задържане на прах благодарение на дизайна си с различен брой джобове за увеличаване на филтърната повърхност и използването на филтърни материи от различен клас.Това ги прави идеални за среди, където качеството на въздуха оказва пряко влияние върху здравето и производителността. Те ефективно улавят частици с рсзлични размери, пренасяни във въздуха, като осигуряват чист и свеж въздух за хората.

Компактните филтри осигуряват високо ниво на филтриране благодарение на голямата си филтрувална повърхност. Идеални за сгради и офиси, където пространството може да е ограничено, тези филтри предлагат отлична ефективност на филтриране, като премахват по-малките частици.

С нашата гама от превъзходни решения за филтриране ние помагаме на обществени сгради, търговски площи и офиси да поддържат най-високите стандарти за качество на въздуха. Това не само създава по-комфортна среда, но и допринася за здравето и производителността на хората в тези помещения, което води до по-удовлетворени обитатели и потенциално по-ниски разходи за здравеопазване.