bg en 

Сектори

Микроелектроника

В индустрията на микроелектрониката , микро-частиците работят с безкрайно малки допуски , често по-малки от частиците на самите замърсители. Точно поради тази причина се изисква специална филтрация в тази сфера.

Микроелектрониката е индустрия, в която и най-малките прахови частици могат да причинят значителни смущения в производствения процес. За да се предпазят сложните процедури и да се запази качеството на продукта, е важно да се използват решения за филтриране от най-висок клас. Нашата гама от продукти, включително HEPA филтри, филтри за ОВК системи, джобни филтри, компактни филтри и зиг-заг филтри, е предназначена да отговори точно на тези нужди.

Нашите абсолютни филтри за твърди частици (HEPA) са жизненоважни в производството на микроелектроника. Тези филтри отстраняват 99,97 % от частиците с диаметър 0,3 микрометра, като осигуряват изключителна чистота, необходима в среди като чисти помещения, в които се произвеждат микроелектронни компоненти.

Филтрите за ОВК системи, включително джобни филтри, компактни филтри и зиг-заг филтри, играят решаваща роля за поддържането на чист въздух в целия обект. Дизайнът на нашите джобни филтри увеличава площта на филтъра и капацитета за задържане на прах, като осигурява ефективно филтриране на въздуха и удължен експлоатационен живот.

Компактните филтри осигуряват високоефективна филтрация на въздуха, като гарантират, че качеството на въздуха се поддържа дори в помещения, където мястото е малко.

Нашите зиг- заг филтри с уникалния си дизайн осигуряват превъзходна ефективност на филтриране на въздуха. Иновативната плисираща схема увеличава повърхността и съответно капацитета за задържане на прах, като улавя повече частици и осигурява по-чист въздух при приложения с висок въздушен поток.

Всеки филтър от нашата гама е проектиран прецизно и осигурява най-висок стандарт на филтриране на въздуха, за да отговори на строгите изисквания на микроелектронната индустрия. С нашите усъвършенствани решения за филтриране ние допринасяме за по-високо качество, намалени престои и цялостна оперативна ефективност.