bg en 

Сектори

ФАРМАЦИЯ И БОЛНИЧНА ИНДУСТРИЯ

Фармацевтичният и болничният сектор изискват най-високи стандарти за чистота на въздуха, за да се гарантира благосъстоянието на пациентите, безопасността на медицинския персонал и чистотата на фармацевтичните продукти. Нашето разнообразие от решения за филтриране на въздуха, включващо джобни филтри, патронни филтри, панелни филтри, компактни филтри и високоефективни HEPA филтри H13, H14, е разработено така, че да отговаря на тези строги изисквания.

Джобните филтри предлагат надеждно и високоефективно филтриране на въздуха, което е изключително важна характеристика в среди, където чистотата на въздуха влияе пряко върху здравето на пациентите и качеството на продуктите. Те ефективно улавят широк спектър от пренасяни във въздуха частици, като по този начин намаляват рисковете от замърсяване.

Нашите патронни филтри предлагат изключителна филтрираща ефективност там,където се налага обезпращаване в производствения процес. Тези филтри осигуряват постоянна и надеждна филтрация, благодарение на специфичните материали използвани за различните параметри на производствения процес.

Панелните филтри служат като защитна линия в ОВК системите.Като предварителни филтри в климатичните камери, те улавят голямата част от по-едрите прахови частици и удължават експлоатационния живот на последващите фини филтри.

Компактните филтри осигуряват високо ниво на филтриране при по-малки размери, благодарение на голямата филтрираща повърхност. Въпреки размерите си, те предлагат отлична ефективност на филтриране, което ги прави идеални за места, където пространството е ограничено, но високото качество на въздуха не подлежи на обсъждане

Нашите HEPA филтри H13 и H14 представляват златен стандарт в областта на филтрирането на въздуха. Със способността си да улавят 99,95 % (H13) и 99,995 % (H14) от частиците, тези филтри се използват широко в критични приложения, които изискват свръхчист въздух, като например операционни зали, чисти помещения и зони за производство на стерилни фармацевтични продукти.

С нашите усъвършенствани решения за филтриране ние се ангажираме да помагаме на фармацевтичния и болничния сектор да поддържат най-високите стандарти за качество на въздуха, като насърчават по-добрите резултати за пациентите, качеството на продуктите и по-безопасната работна среда за здравните специалисти.